Yakut Taşlı Pırlanta Kolye Fiyatları - Assos Pırlanta
8.900 TL ve üzeri alışverişlerinizde Su Yolu Bileklik HEDİYE!

Yakut Pırlanta Kolye Modelleri

Artan fiyat
Azalan fiyat
Popülerlik

Toplam 10 ürün var.

Beğen Beğen
%40
16.961 TL 9.159 TL
3.053 TL x 3 taksit
Ek %10 İndirim!
Beğen Beğen
%40
17.351 TL 9.369 TL
3.123 TL x 3 taksit
Ek %10 İndirim!
Beğen Beğen
%40
21.250 TL 11.475 TL
3.825 TL x 3 taksit
Ek %10 İndirim!
Beğen Beğen

ÇOK SATANLAR

%40
23.979 TL 12.949 TL
4.316 TL x 3 taksit
Ek %10 İndirim!
Beğen Beğen

ÇOK SATANLAR

%40
29.828 TL 16.107 TL
5.369 TL x 3 taksit
Ek %10 İndirim!
Beğen Beğen
%40
24.369 TL 13.159 TL
4.386 TL x 3 taksit
Ek %10 İndirim!
Beğen Beğen
%40
26.708 TL 14.423 TL
4.808 TL x 3 taksit
Ek %10 İndirim!
Beğen Beğen
%40
29.633 TL 16.002 TL
5.334 TL x 3 taksit
Ek %10 İndirim!
Beğen Beğen
%40
30.120 TL 16.265 TL
5.422 TL x 3 taksit
Ek %10 İndirim!
Beğen Beğen
%40
32.362 TL 17.475 TL
5.825 TL x 3 taksit
Ek %10 İndirim!

Tutkunun Buluşma Noktası: Pırlanta Yakut Kolyeler

Güzel takılar her zaman kadınların en iyi arkadaşı oldu. Ancak bazı takılar, diğerlerine göre daha fazla dikkat çeker. İşte bu noktada, pırlanta yakut kolye modelleri devreye giriyor. Pırlanta ve yakut taşlarının muhteşem birlikteliği, klasik ve sade güzellikleriyle dikkat çeker. Güzelliği, asilliği, zarafeti ve ihtişamı ile baş döndüren bir duruşta olan bu kolyeler, yüzyıllardan beri kadınların en çok beğendiği takı çeşitlerinin başında gelir. Kırmızının en güzel tonlarını içerisinde barındıran bu kolyeler, aşkın ve bağlılığın bir simgesi karşımıza çıkar.

Oldukça dikkat çekici ve kişileri etkilemekte olan pırlanta kolye kategorisinde birbirinden farklı modelleri ve tasarımları yer alır. Kategori içerisinde pek çok farklı dokunuş ile tasarımlar birleştirir. Tüm özel anılara değer katacak bu model, herkes tarafından sevilerek kullanılır. Sevdiğiniz insanlar için de muhteşem bir hediye seçeneği olan bu takılar, aynı zamanda lüks ve zarif bir görünüşü de beraberinde getirir.

Farklı büyüklükteki yakut ve pırlanta taşlarının bir arada kullanılması ile tasarlanan bu takı modelleri, her ana değer ve anlam katar. En özel günlerde en şık parçalara sahip olmak isteyen kişilerin ilk tercihi olan bu takılar, kombinlerinizin vazgeçilmez bir parçasıdır. Farklı kesim teknikleri ile oluşan yakut kolyeler, her kişisel zevke hitap edecek şekilde tasarlanır. Baget, yuvarlak ya da prenses başta olmak üzere, onlarca farklı kesim tekniği ile kolye haline gelen bu taşlar, zarafetin bir timsalidir.

Dünyada bulunan en değerli taşlardan birisi olan yakut, bu modellerde pırlanta ile buluşuyor. Pırlantanın asilliğini yansıtan yakut taşları, oldukça lüks ve kaliteli takılardandır. Her yaştan kadının dikkatini çeken yakut kolyelerin en güzel ve en şık modellerine ise Assos Pırlanta ayrıcalığı ile ulaşabilirsiniz. Kaliteli mücevher ustaları tarafından üretilen bu kolyeler, değişen moda anlayışına da uyum sağlar. Zamanın ötesinde bir görüntüsü olan yakut kolyeler, mükemmel ışıltıyı ve dayanıklı kullanım imkânı ile sizlere sunulur.

Sitede yer almakta olan pırlantalı yakut kolye kategorisi modelleri ve de tasarımları ile de oldukça dikkat çekici ışıldayan bir yapıdadır. Yakut taşı ise alev kırmızısı rengi ve büyüleyici parlaklığıyla bilinirken pırlantada asil ve estetik bir duruşa sahiptir. İşte bu iki değerli taşın birleşimi olan pırlanta yakut kolyeler, takı dünyasındaki nadir bulunan özel parçalardır. Bu kolyelerde pırlanta ve yakut taşları zarif bir şekilde işlenir, taşların rengi ve kesimi kolyenin ana cazibesini oluşturur. Bu modeller kişilerin ten renkleri, beğenileri ve de tarzlarına göre seçilebileceği gibi hemen her türlü kombin ve de ortama uyum sağlaması ile de rahatlıkla seçilebilir. Bu sayede kişiler istedikleri modeli alarak tasarım açısından da fark yaratabilmek adına hemen her türlü modeli uyumlu ve bütünleyici şekilde kullanabilir.

Her zevkin farklı isteklerine göre tasarlanan pırlanta yakut kolye tasarımları, dünyada en çok beğenilen takı modellerinin başında gelir. Sahip olduğu takılarda, lüksü ve gösterişi seven kişiler için üretilen büyük taşlı kolyeler yıldız parça haline gelir. Fakat yaşam tarzı olarak daha minimal düzen seven kişiler için de, yakut taşları daha küçük bir kesime sahip olarak üretilir. Doğum günü hediyesi, nişan hediyesi, söz hediyesi ya da düğün hediyesi olarak da tercih edilebilen bu kolyeler, kişilere kendisini değerli ve özel hissettirir.

Pırlanta yakut kolye üretiminde dikkat edilmesi gereken önemli adımlardan biri, yüksek kaliteli pırlanta ve yakut taşlarını seçmektir. Taşların kesimi, rengi ve berraklığı dikkatlice değerlendirilir. Yapılan değerlendirmeler sonucunda da kolye üretim süreci başlar. İnce bir işçilik gerektiren bu modeller, daha sonra taşın yapısına uygun olarak kesilir. Kesim işlemi sonrasında taşın berraklığı ve rengi tam olarak ortaya çıkar.

Pırlanta Yakut Kolye Modelleri

Kendinize ve sevdiklerinize almak istediğiniz bu kolye modelleri hemen her insanın zevkine ve de beğenisine hitap edebilecek şekilde farklı seçenekler sunar. Bundan dolayı insanların sorunsuz ve de lüks, zarif ve şık bir kullanım sağlayabilmesi adına sitedeki tüm modellere göz atmakta fayda vardır. Bu modeller spor, şık spor, klasik, gösterişli ve de daha sade olacak şekilde karşınıza çıkar. Bu nedenle yakut kolye kategorisi modelleri hemen her insanın zevki düşünülerek en güzel ve de farklı seçenekler ile tasarlanmaktadır.

Herkes kendisi için en iyisini ister. Tam da bu noktada akıllara gelen yakut kolye modelleri,  takıda lüks arayan kişilerin tüm isteklerine cevap verir. Yakut kolye aurası yüksek bir takı modelidir. Yıllardan beri kadınların vazgeçemediği yakut takılar, her alanda kolay kullanım sağlar. Uzun yıllar boyunca kullanım için de uygun olan bu aksesuar çeşidinin bakımlarını düzenli olarak yapmak gerekir. Çünkü yapılan bakımlar sayesinde; yakut taşı yılın her anında ilk günkü ışıltısını koruma altına alır. Assos Pırlanta dâhilinde satın alınan yakut pırlanta kolyelerin bakımı ise, sizler için ücretsiz bir şekilde gerçekleştirilir.

Yakut taşları, belirlenen tüm işlemlerden sonra özenle monte edilir ve pırlanta kolyenin metal alanına yerleştirilir. Usta Mücevheratçılar, taşların güvenliğini ve estetiğini sağlamak için bu adımda büyük bir titizlikle çalışır.  Stilde ön plana çıkabilmek, tutku ve çekiciliği de yakalayabilmek adına sizler için en güzel ve farklı modellerin tasarımı her sene değişiklik gösterir. Eğer sizler de kendiniz ya da sevdikleriniz için en iyi takı türünü arıyorsanız, tereddüt etmeden yakut kolye modelleri için araştırma yapabilirsiniz. Yaptığınız araştırma sonucunda da dilediğiniz tasarımı kolaylıkla bulabilirsiniz. Birbirinden farklı dokunuş ve tasarımları ile, takı seven kişilerin kalbine işleyecek bu modeller, farklı fiyat yelpazesinde sizlere sunulur. Bu sebepten ötürü de, yakut kolye almadan önce kişisel zevk ve tercihlerinizi göz önünde bulundurmanız son derece önemlidir.

Pırlanta Yakut Kolye Fiyatları

Yakut taşlı kolye fiyatları, bir dizi faktörlerin birleşimi ile meydana çıkar. Kaliteli ve özel bir pırlanta yakut kolye satın almadan önce, bütçenizi, tercihlerinizi ve kolyenin kalitesini göz önünde bulundurmanız önem arz eder.

Yakut kolye fiyatları için belirlenen ilk faktör, kolye yapımında kullanılan taşın kalitesidir. Yani yakut taşı ne kadar değerliyse parlaklığı bir o kadar artar. Belirlenen parlaklık ve berraklık değeri de doğrudan kolye fiyatlarını etki altına alır.

Bu etkiyi takip eden bir diğer etken ise kolye yapımında kullanılan taşın büyüklüğü ve yoğunluğudur. Tercih ettiğiniz kolyedeki taşlar daha gösterişli bir yapıdaysa o kolye bir o kadar pahalı olabilir. Bu değişken fiyat politikası, aynı zamanda kolye yapımında tercih edilen yakut taşının kombinasyonuna göre de şekil alabilir. Kullanılan malzemeye ek olarak tasarım, özellikleri, kolyenin rengi ve de işçilik gibi konularda da aynı şekilde fiyatın değişkenlik göstermesine sebep olur. Kişilerin almak istedikleri model ve de buna ait olan fiyat her modelde olduğu gibi çeşitli fiyat skalası sunarak karşınıza çıkar. Bu sayede insanların almak istedikleri kolyeler de sitedeki farklı modellere bağlı olarak çeşitli şekilde fiyatlandırılır.

Pırlanta yakut kolye modellerindeki fiyat değişimi sertifikadan da etkilenir. Çünkü kolye alımı ile sizlere sunulacak olan sertifika, kolyede kullanılan taşın değerini ve özelliklerini kayıt altında tutar.