Elmas Yüzükler - Assos Pırlanta
8.900 TL ve üzeri alışverişlerinizde Su Yolu Bileklik HEDİYE!

Elmas Yüzükler

Artan fiyat
Azalan fiyat
Popülerlik

Toplam 4 ürün var.

Beğen Beğen
%60
32.798 TL 13.119 TL
4.373 TL x 3 taksit
Beğen Beğen
%60
51.966 TL 20.786 TL
6.929 TL x 3 taksit
Beğen Beğen
%60
80.221 TL 32.088 TL
10.696 TL x 3 taksit
Beğen Beğen
%60
204.173 TL 81.669 TL
27.223 TL x 3 taksit

Tarz tutkunlarının aksesuarlarında vazgeçilmez detayı olan elmas şimdi de yüzüklerde…

Elmas yüzükler geçmişten günümüze gelen modası geçmeyen klasiklerdir. Ayrıca kadınların severek kullanacakları bu özel tasarımlar özellikle günlük kullanımlarda rahatlıkla tercih edilebilir.

Zarafetinin yanı sıra göz kamaştırıcı tasarımlarıyla karşımıza çıkan elmas yüzük alternatiflerini mutlaka görmelisiniz.

 

Tarz Tutkunları İçin Elmas Yüzük Modelleri

Son dönemlerde tercih edilen vintage tasarım elmas yüzük modelleri bu kategoride en geniş yelpazeye sahip modellerdir. Antik ya da otantik olarak adlandırılan tarzlarda tasarımlar olmaları bir yana minimalist duruşlarıyla da çok zarif seçeneklerdir. Sevgiliye hediye, anneye hediye gibi konularda değerlendirilebilecek bu yüzük modelleri düğün hediyesi olarak da tercih edilebilir. Aynı şekilde günlük kullanımlarınıza, özel davetlerinize kullanabileceğiniz zarif ve şık tasarımlarda aksesuarlar arıyorsanız elmas yüzük modelleri ilk şans vermeniz gereken alternatiflerdir.

Geniş bantlı ya da minimal tasarımlarda karşımıza çıkan elmas yüzük alternatifleri her tarza uygunluğuyla da göz kamaştırıyor. Farklı kesimlerde elmas ve farklı gövdeden oluşan bu aksesuarları elmas küpe ve elmas kolye olarak da tercih edebilir, günlük kullanımlarınızda tarzınızı çok daha zarif hale getirebilirsiniz.

Pırlantanın inovatif tasarımlarla günümüze uyarlanmasının en güzel örneği olan bu modeller bir ömür sevgiyle kullanılabilecek çok değerli seçeneklere sahip.

 

Elmas Yüzük Fiyatları

Bu maneviyatı yüksek zarif tasarımlarda elmas yüzük modelleri fiyatlarıyla da aynı hisleri yaşatıyor. Her bütçeye uygun birbirinden özel seçeneklerde elmas yüzük fiyatları sevdiklerinize hediye etmeniz için harika bir fırsat sunuyor!

Yüksek kalite ve çeşitli fiyat seçenekleriyle sunulan elmas yüzük alternatifleri mutlaka hediyelerinizde yer vermeniz gereken türden.

Birbirinden şık tasarımlarıyla fark yaratan Assos Pırlanta, elmas yüzük fiyatları konusunda en büyük yardımcınız olacak. Yüzlerce yüzük modelini elmas yüzük fiyatına göre sıralayabilir, tek tıkla sipariş verebilirsiniz.