Assos Pırlanta yeni mağazasının açılışını 20 Aralıkta İstanbul’un tarihi ve kültürel merkezi olan Nuruosmaniye’de Şişli Belediye Başkanı Sn. Mustafa Sarıgül’ün eşliğinde görkemli bir davetle gerçekleştirdi.
Cemiyet hayatından bir çok önemli konuğun katıldığı davette, Seray Sever ve erkek arkadaşı mutluluğa ilk adımı ASSOS’tan kendilerine özel tasarlanan alyanslar ile attılar.
ASSOS’un konsept mağazası olarak konumlanan mekan, bölgenin tarihi dokusuna uygun ve çağdaş bir yaklaşımla Mimar Eda Demir tarafından tasarlandı. Şık ve farklı bir iç mekan tasarımı ile mücevher tutkunlarının her türlü talebine yanıt verebilmek adına planan mağazanın her katında farklı bir konsept yer alıyor. Elmas, pırlanta, altın ve İtalyan tasarımlarının yanı sıra gümüş ürün grubuna da ait geniş ürün yelpazesi mücevher severlerin beğenisine sunuluyor.
Mücevher sektöründe bir ilke imza atarak “ wedding ” konseptini sahiplenen ilk mücevher markası olan ASSOS, Nuruosmaniye mağazasında “ASSOS Wedding ” bölümü ile farklılık yaratmaktadır. Wedding konseptinin amacı, evlilik teklifinin sembolü olan tek taşlardan, alyanslara ve setlere kadar birçok ürünü aynı konsept altında bulundurarak, evlilik hazırlığı yapan çiftlerin daha keyifli ve rahat bir atmosfer içerisinde alışveriş yapmalarını sağlamaktır.
ASSOS tasarımları, yepyeni bir ASSOS mağazasıyla bayanların göz kamaştırıcı dünyasına seslenerek sahipleriyle buluşmayı bekliyor.
Mutlu bir yıl dileğiyle…