Online Alışveriş/Blog - Assos Pırlanta
8.900 TL ve üzeri alışverişlerinizde Su Yolu Bileklik HEDİYE!

Online Alışveriş

Assospirlanta.com dan nasıl sipariş verebilirim?
 
Satın almak istediğiniz ürünü “SEPETE EKLE” butonu yardımıyla sepetinize ekleyebilirsiniz. Açılan ekranda yer alan “ÜYE OLMADAN SATIN AL” veya ‘ ÜYE GİRİŞİ YAP butonlarından birine tıklayarak bir sonraki aşamaya geçebilirsiniz. Tıklama işlemi ardından açılan ekranda sizden istenen fatura ve teslimat bilgilerini doldurmanız gerekmektedir. 2. aşama olan ödeme bölümünde, alışveriş işlemini gerçekleştireceğiniz kartın bilgilerini girmelisiniz. Bu işlemlerin ardından SATIŞ SÖZLEŞMELERİ bölümünde bulunan “Ön Bilgilendirme Formu” ve “Mesafeli Satış Sözleşmeleri”ni okuyup onaylamanız gerekmektedir. Onaylama işlemi sonrası “ALIŞVERİŞİ BİTİR” butonu ile alışverişinizi tamamlayabilirsiniz. 
 
 
Sepetime birden fazla ürün ekleyebilir miyim?
 
Assospirlanta.com da sepetinize istediğiniz adette ürün ekleyip ücretsiz kargo ile teslim alabilirsiniz.
 
 
www.assospirlanta.com da gördüğüm ürünleri Mağazanızdan da alabilir miyim?
 
Evet, mağazalarımızdan da alabilirsiniz; fakat bazı ürünler hazır stoklu olmayabilir bundan dolayı ilgilendiğiniz ürünle ilgili detaylı bilgi almak için lüften müşteri hizmetlerimizle iletişime geçin. 
 
0850 56 27767 [ASSOS]
 
 
Sanal mağazanızdan satın aldığım ürünümü iadeye nasıl gönderebilirim?
 
İade ve ya iptal etmek istediğiniz siparişlerinizin, size gönderilen şekliyle, ürün, fatura, irsaliye, sertifika, sigorta formları, ürün kutusu, ambalajı, varsa hediyesi ve diğer tüm evrak ve materyallerin, eksiksiz olarak, size bildireceğimiz adrese gönderilmesi gerekmektedir. Fatura aslı gönderilmeyen ürünlerin KDV'si ve varsa diğer yasal yükümlülükleri iade edilmez. İade gönderimi sırasında, kargo firmalarından, ya da iade işlemini gerçekleştiren müşteriden kaynaklanan sebeplerle, ürün ve ürünle birlikte gönderilen evrak ve materyallerde meydana gelen bozulma ya da benzeri değer kaybettirici her türlü durumun sorumluluğu iadeyi gerçekleştiren müşteriye aittir. Cayma hakkının kullanılması halinde, 3. kişiye veya müşteriye teslim edilen ürünün assospirlanta.com'a gönderildiğine ilişkin kargo teslim tutanağı örneği ile fatura aslının iadesi zorunludur. Bu belgelerin ulaşmasını takiben ürün incelemesi uzmanlar tarafından gerçekleştirilir. İade alındıktan sonra, iade şartlarının yerine getirilip getirilmediği uzmanlar tarafından incelenir. İade onaylanırsa, 14 gün içinde ürünlerin bedeli sipariş kredi kartı kullanılarak verildiyse, kredi kartına, havale/EFT yoluyla verildiyse, banka hesabına iade edilir