Zümrüt Taşlı Pırlanta Küpe Fiyatları - Assos Pırlanta
8.900 TL ve üzeri alışverişlerinizde Su Yolu Bileklik HEDİYE!

Zümrüt Pırlanta Küpe Modelleri

Artan fiyat
Azalan fiyat
Popülerlik

Toplam 12 ürün var.

Beğen Beğen
%40
44.013 TL 23.767 TL
7.922 TL x 3 taksit
Ek %10 İndirim!
Beğen Beğen
%40
45.867 TL 24.768 TL
8.256 TL x 3 taksit
Ek %10 İndirim!
Beğen Beğen
%40
45.867 TL 24.768 TL
8.256 TL x 3 taksit
Ek %10 İndirim!
Beğen Beğen
%40
46.355 TL 25.032 TL
8.344 TL x 3 taksit
Ek %10 İndirim!
Beğen Beğen
%40
46.550 TL 25.137 TL
8.379 TL x 3 taksit
Ek %10 İndirim!
Beğen Beğen
%40
47.038 TL 25.401 TL
8.467 TL x 3 taksit
Ek %10 İndirim!
Beğen Beğen
%40
51.235 TL 27.667 TL
9.222 TL x 3 taksit
Ek %10 İndirim!
Beğen Beğen
%40
53.382 TL 28.826 TL
9.609 TL x 3 taksit
Ek %10 İndirim!
Beğen Beğen
%40
56.212 TL 30.354 TL
10.118 TL x 3 taksit
Ek %10 İndirim!
Beğen Beğen
%40
57.481 TL 31.039 TL
10.346 TL x 3 taksit
Ek %10 İndirim!
Beğen Beğen
%40
57.578 TL 31.092 TL
10.364 TL x 3 taksit
Ek %10 İndirim!
Beğen Beğen
%50
79.829 TL 35.923 TL
11.974 TL x 3 taksit
Ek %10 İndirim!

Zümrüt Pırlanta Küpe Modelleri

Dünyanın en değerli dört taşından biri olan zümrüt, kadınlar için de önemli bir yere sahiptir. Çok eski dönemlerden bu yana aşkı ve sadakati temsil etmesi, özel anlamlar barındırmasını sağlamaktadır. Bu yüzden kadınlar özel seçimler yapmak istedikleri zaman zümrüt modelleri tercih etmektedir. Takılarda önemli bir yere sahip olan zümrüt, ışıltısı, eşsiz güzelliği ile pek çok kişinin de ilk tercihleri arasında yer almaktadır. Değerli mücevherler arasında yer alan zümrüt pırlanta takılar da birçok kadının hayallerini süslemektedir. Özellikle zümrüt pırlanta küpe modelleri hemen her kadının sahip olmak istediği takılardandır.

Her yaşa, her tarza uyum sağlayan küpeler, geniş bir yelpaze ile karşınıza çıkmaktadır. Bu sayede hem beğenilerinize hem de tarzınıza uyum sağlayabilecek seçeneklerle bir araya gelmeniz kolaylaşmaktadır. Zümrüt pırlanta küpe tasarımlarını incelediğiniz zaman severek kullanabileceğiniz pek çok modelin olduğunu da görebilirsiniz.

Pırlanta zümrüt küpe seçenekleri içerisinde bulunan küpeler, kadınlar için iyileştirici bir enerjiyi yansıtmaktadır. Duygusal bağların gelişmesine yardımcı olurken aşkı ve güzelliği temsil etmektedir. Bu yüzden aynadaki görüntüsünden memnun olmak isteyen, ışıldamaktan yana olan kadınların ilk tercihleri arasındadır. Beklentilerinize hitap eden, eşsiz parçalardan biri olan pırlanta zümrüt küpelerle pek çok ortama katılabilmeniz de mümkündür. Özel günlerde tüm dikkatleri üzerinize çekmenizi sağlayacak küpeler, gündelik hayatta da zarif bir ışıltı olarak kombinlerinize eşlik edebilmektedir. Hayal ettiğinizden çok daha iyi görünmek ve ışıldamak için zümrüt küpe modelleri arasından seçim yapabilir, özgüveninizi arttıracak bir parıltıya sahip olabilirsiniz.

En Beğenilen Zümrüt Pırlanta Küpeler

Kadınların kombinlerine uyum sağlayan, daha farklı bir görünüme sahip olmanıza yardımcı olan zümrüt pırlanta küpe çeşitleri, özel günler için oldukça uygundur. Özel günlerde, önem verdiğiniz bir davete katıldığınızda daha zarif ve asil bir görünüme sahip olmanızı sağlamaktadır. Benzersiz ışıltısı ve eşsiz görünümüyle beklentilerinize cevap veren, özel bir seçenek olarak görülmektedir. Birçok kadının beğenilerine uyum sağlayan, güçlü bir aura oluşturan küpeler, tüm dikkatlerin üzerinize toplanmasını sağlamaktadır. Işıltınızın artması, kendinizi daha özgüvenli hissetmenizde de önemli bir rol üstlenmektedir.

Unutulmaz bir parıltıya sahip olmak, akılda kalıcı bir görünüm oluşturmak için de modelleri inceleyebilirsiniz. Hemen her tarza hitap eden modeller içerisinden, size en uygun olanı kolayca bulabilirsiniz. Kadınların güzelliğinden ve aşktan ilham alarak tasarlanan zümrüt taşlı küpe seçenekleri, sizleri hayal ettiğinizden çok daha ileriye taşımaktadır.

Özel günlerinizde sıkça kullanabileceğiniz zümrüt pırlantalı küpeler günlük hayatta da pek çok kişi tarafından tercih edilmektedir. Sade, minimal tasarımlarla beraber günlük kombinlerinize eşlik edebilmesi mümkündür. Pek çok kişi günlük kıyafetlerini hareketlendirmek ve enerjik bir görünüm kazanmak için de pırlanta zümrüt küpe modelleri içerisinden seçim yapmaktadır. Işıltısının uzun yıllar kalıcı olması, ilk günkü parıltıya sahip olması da tercih edilme nedenlerinden biridir. Yıllar boyunca kullanabileceğiniz, dayanıklı küpe çeşitlerini içerisinde barındırmaktadır.

Baget taşlı zümrüt pırlanta küpe modelleri, kesimleri, tasarımları ve ışıltısıyla çok daha iyi görünmenize yardımcı olmaktadır. Özel bir hediye olması halinde de yıllarca kullanabileceğiniz bir mücevher olarak görülebilir. Aynı zamanda manevi anlamıyla beraber bir aile mirasına da dönüştürebilirsiniz. Yıllar sonra da aynı görünüme sahip olacak zümrüt küpeleriniz, huzur veren rengi, benzersiz tasarımlarıyla görenleri kendine hayran bırakacak. Yeşilin zarafeti, küpenizin şıklığı, kendi tarzınızı en iyi şekilde tamamlamanıza da yardımcı olmuş olacak.

Işıltılı Pırlanta Zümrüt Küpe Modelleri

Özel anlamlarıyla övgüye layık görülen pırlanta zümrüt küpe modelleri, vazgeçilmez takılardan biri. Pek çok kadın kendini ödüllendirmek için de zümrüt küpe seçeneklerini tercih ediyor. Her tarza uyan, pozitif bir enerjiyle buluşturan küpeler de tarzınıza renk katabiliyor. Aynı zamanda özel gün hediyelerinden biri olarak da tercih edebilirsiniz. Pırlanta zümrüt küpe seçenekleri, evlilik yıldönümlerinde, sevgililer gününde pek çok kişi tarafından hediye olarak alınıyor. Sizler de sevdiklerinizi mutlu etmek, onlara değerli bir armağan vermek için zümrüt küpeleri seçebilirsiniz. Sevdiklerinizle aranızdaki duygusal bağı güçlendirmek, anlamlı bir hediye vermek niyetindeyseniz en doğru seçimlerden birini yapmış olursunuz. Kalitesi, benzersiz tasarımları ve güzelliği ile sevdikleriniz için unutulmaz bir hediye vermiş olabilirsiniz.

Zümrüt Pırlanta Küpe Fiyatları

Muntazam tasarımları, dinlendirici etkisi ile size iyi gelen zümrüt pırlanta küpeler geniş bir koleksiyondan oluşuyor. Asillikten yana olanlar, zarafetten hoşlananlar için de pek çok tasarımla karşılaşabiliyorsunuz. Geleneksel parçaların yanı sıra modern seçeneklerinde bulunduğu biliniyor. Özel gecelerde akıllarda kalacak olan küpe modelleri ile kendinizi şımartabilirsiniz. Yeşilin en güzel tonuyla, kendinizi daha iyi hissedebilir, eşsiz pırlanta küpe seçenekleri ile kendinize verdiğiniz değeri yansıtabilirsiniz.

Modellerin hemen hepsi değerli taşlar, pırlantanın göz alıcılığı ve ustaların elinden çıkan tasarımlarla sizlerle buluşuyor. Ayrıca zümrüt küpe fiyatları da bütçenize uyum sağlayacak seçeneklerden oluşuyor. Farklı fiyat aralıklarının yanı sıra karat aralıkları, tasarımlar ve ince işçilikle azalıp artan fiyatlarla karşılaşabiliyorsunuz. Genel olaraksa hayalinizdeki zümrüt pırlanta küpe modellerini satın alabilecek, bütçe dostu fiyatlar karşınıza çıkmış oluyor.