Pırlanta Coctail Koleksiyon Modelleri - Assos Pırlanta
8.900 TL ve üzeri alışverişlerinizde Su Yolu Bileklik HEDİYE!

Coctail Koleksiyonu

Artan fiyat
Azalan fiyat
Popülerlik

Toplam 9 ürün var.

Beğen Beğen
%40
33.664 TL 18.178 TL
6.059 TL x 3 taksit
Ek %10 İndirim!
Beğen Beğen
%40
36.795 TL 19.869 TL
6.623 TL x 3 taksit
Ek %10 İndirim!
Beğen Beğen
%40
39.144 TL 21.138 TL
7.046 TL x 3 taksit
Ek %10 İndirim!
Beğen Beğen
%40
42.276 TL 22.829 TL
7.610 TL x 3 taksit
Ek %10 İndirim!
Beğen Beğen
%40
53.236 TL 28.747 TL
9.582 TL x 3 taksit
Ek %10 İndirim!
Beğen Beğen
%50
78.875 TL 35.494 TL
11.831 TL x 3 taksit
Ek %10 İndirim!
Beğen Beğen
%50
86.508 TL 38.929 TL
12.976 TL x 3 taksit
Ek %10 İndirim!
Beğen Beğen
%50
86.508 TL 38.929 TL
12.976 TL x 3 taksit
Ek %10 İndirim!
Beğen Beğen
%40
77.407 TL 41.800 TL
13.933 TL x 3 taksit
Ek %10 İndirim!

Cocktail Koleksiyonu: Canlılığın ve Zarafetin Buluşma Noktası 

Birbirinden farklı renklerin kişiye özgün tasarımlar ile üretildiği Coctail koleksiyonu, yaşadığınız her özel ana değer katıyor. Oldukça minimal ve estetik bir yapıda üretilen bu ürünler, özellikle de sadelikle buluşmak isteyen kişiler için göz alıcı bir seçenek sunuyor. Yakut ve safirin muazzam güzelliğini her an görmek isteyen kişiler tarafından üretilen bu ürünler, her anınıza farklı bir anlam yükler.

Casual kullanım için de uygun olarak tasarlanan bu modeller, son yıllarda en sık tercih edilen takı aksesuarlarının başında gelir. Her kullanıcının göz zevkine ve kişisel tercihine uygun olarak tasarlanan bu ürünler; yaşamın her anına lüks dokunuşları ile anlam katar. Özellikle de Cocktail yakut taşlı pırlanta kolye modelleri, farklı tasarımları sayesinde her kullanıcıya kolaylıkla hitap eder. Eğer sizler de bu modelleri tercih etmek istiyorsanız, Assos Pırlanta ile iletişime geçerek, zarafeti yaşam tarzı haline getirebilirsiniz.

Yakut taşlı pırlanta modelleri, özellikle de aşkın, sevginin ve bağlılığın bir simgesi olarak bilinir. Bu modellerde onlarca seçeneğin olması, sizlerin farklı kişisel zevklerinize hitap eder. Cocktail yakut taşlı elmas yüzük modelini bu kolye çeşitleri ile satın alabilir ve muhteşem bir bütünlük sağlayabilirsiniz. Sağlanan bütünlükle birlikte de yaşam tarzınızı lüks ile birleştirerek, girdiğiniz her ortamda dikkatleri üzerinizde toplarsınız.

Coctail Koleksiyonunun Parçaları

Coctail koleksiyonu yüzükler, sadece yakut taşından ibaret değildir. Doğada en değerli taşlardan birisi olan safir taşı, bu koleksiyon için özel olarak seçilir. Usta mücevher ustaları tarafından titizlikle hazırlanan bu koleksiyon, aynı zamanda oldukça estetik bir görünüme sahiptir. Mavi rengin sonsuzluğunu her an görmek isteyen kişiler için üretilen bu kolye çeşitleri, minimalist bir çizgide üretilir. Oldukça uzun ömürlü ve dayanıklı bir yapıda bu ürünlerin, düzenli olarak bakımlarının yapılması da son derece önemlidir. Yapılan bakımlar sayesinde de; mücevher yapımında kullanılan taş; her zaman ilk günkü parıltısını koruyacaktır.

Cocktail zümrüt taşlı elmas yüzük kategorisi özel olarak üretilmektedir. Zümrüt taşının yansıttığı tüm güzellikleri içerisinde bulunduran bu seri; yeşilin en güzel tonunu yansıtmaktadır. Özel kesim teknikleri ile üretilen bu modeller, her zevke hitap edecek şekilde üretilir.

Cocktail yakut taşlı pırlanta yüzük kategorisi de, aşkın ve bağlılığın en lüks işaretidir. Sevdiğiniz kişilere hediye edebileceğiniz bu yüzüğü; evlilik tekliflerinde, nişan ve söz törenlerinde ya da doğum günlerinde gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz. Dünya üzerinde en sık tercih edilen yüzük modellerinden birisi olan yakut taşlı pırlanta yüzükler, her anınıza zarafet ve değer katar.

Coctail Koleksiyonun Özellikleri 

Takı ve aksesuar çeşitleri özellikle de kadınlar için vazgeçilmezdir. Cocktail zümrüt taşlı pırlanta kolye modelleri de bu gerçeklik üzerinde inşa edilir. Oldukça gösterişli olan bu takılar; özel günlerinizde parıltısıyla size eşlik edecektir. Bu kolyenin tamamlayıcı parçası olan Cocktail zümrüt taşlı pırlanta yüzük ise dokunduğunuz her alanda, zarafetin başlangıcı olarak kabul edilir. Lüks ve gerçek parıltıyı aynı yerde görmek isteyen kişilerin tüm beklentilerine cevap veren bu koleksiyon, farklı kesim şekillerinde üretilir.

Yüksek kalite standartlarında üretilen Cocktail safir taşlı pırlanta yüzük ise mavinin en ışıltılı hali ile sizlere sunuluyor. Her görsel zevke hitap edecek şekilde tasarlanan bu aksesuarlar, sizlere hak ettiğiniz güzelliği küçük bir dokunuşla verir. Coctail koleksiyonu çoğunlukla yakut taşının kırmızı renginden esinlenen ve tutkuyu çağrıştıran modelleri kapsar. Her kombin ile uyum sağlayacak bu modeller, lüksün, ışıltının ve asilliğin bir yansıması olarak sizlerin beğenisine sunulur.