Yakut Taşlı Pırlanta Küpe Fiyatları - Assos Pırlanta
8.900 TL ve üzeri alışverişlerinizde Su Yolu Bileklik HEDİYE!

Yakut Pırlanta Küpe Modelleri

Artan fiyat
Azalan fiyat
Popülerlik

Toplam 8 ürün var.

Beğen Beğen
%40
20.507 TL 11.074 TL
3.691 TL x 3 taksit
Ek %10 İndirim!
Beğen Beğen
%40
22.948 TL 12.392 TL
4.131 TL x 3 taksit
Ek %10 İndirim!
Beğen Beğen
%40
23.632 TL 12.761 TL
4.254 TL x 3 taksit
Ek %10 İndirim!
Beğen Beğen
%40
28.905 TL 15.609 TL
5.203 TL x 3 taksit
Ek %10 İndirim!
Beğen Beğen
%40
35.448 TL 19.142 TL
6.381 TL x 3 taksit
Ek %10 İndirim!
Beğen Beğen
%40
38.280 TL 20.671 TL
6.890 TL x 3 taksit
Ek %10 İndirim!
Beğen Beğen
%40
40.624 TL 21.937 TL
7.312 TL x 3 taksit
Ek %10 İndirim!
Beğen Beğen
%40
44.627 TL 24.099 TL
8.033 TL x 3 taksit
Ek %10 İndirim!

Yakut Pırlanta Küpe Modelleri

Dünyadaki en değerli taşlardan biri olarak bilinen yakut, sert ve dayanıklı bir taştır. Bu özelliklere sahip olmasından ötürü aksesuarlarda sıklıkla kullanılmaktadır. Aynı zamanda parlak bir kırmızı renge sahip olması, kırmızının tonlarındaki görünümü ile sonsuzluğu simgelemektedir. Aşkın en özel tariflerinden biri olarak bilinen yakut, kişinin kendine olan cesaretinin artmasında da önemli bir rol üstlenmektedir. Negatif enerjilerin uzaklaştırılmasında, pırlantanın zarafetle buluşmasında etkili bir yere sahiptir. Bu yüzden de pırlanta takılarda yakut kullanılmaya devam edilmektedir.

Eski zamanlardan bu yana zarafeti ve zenginliği temsil eden bu taş, pırlanta mücevherlerin olmazsa olmazlarından biridir. Özellikle yakut pırlanta küpe modelleri sevilerek kullanılmaya devam etmektedir. Hemen her yaşa uyum sağlayan, pek çok kadının en beğendiği mücevherlerden biri olan yakut pırlanta küpeler, farklı tarzlara da hitap etmektedir. En çok sevilen pırlanta küpeler, kadınların beğenilerine, tarzlarına uygun seçeneklerle tasarlanmaktadır.

Özel bir işçilik, yenilikçi tasarımlarla buluşan pırlanta yakut küpe modelleri, kırmızının enerjisiyle buluşmaktadır. Benzersiz bir görünümünün olması, güzelliğini öne çıkaran detaylardan biridir. Yakut küpe seçenekleri, parlaklığıyla da pek çok kişinin en sevdiği seçeneklerden biridir. Popüler taşlardan biri olmasının yanı sıra kadınların kıyafetlerini tamamlayabilmektedir. Özel günlerde, elbiselerinizin farklı bir görünüm kazanması, enerjik bir dokunuş yapılması için de yakut pırlanta modelleri arasından seçim yapabilirsiniz. Pırlanta yakut küpelerin ışıltısı, mücevher dünyasında da öne çıkan seçeneklerden biridir. Çok eski dönemlerden bu yana popülerliğini korurken, uzun yıllarca kadınların en sevdiği parçalardan biri olacağını söylemek mümkündür. Çünkü yakut pırlantalı küpeler, kaliteli, ışıltılı ve ilgi çekici seçeneklerle karşınıza çıkabilmektedir.

Aşkın Simgesi: Yakut Pırlanta Küpeleri

Yakut, içinizi ısıtacak olan rengi, tutkuyu yansıtması ve eşsiz tasarımlarıyla kadınların hayallerini süslemeye devam ediyor. Uzun yıllardan bu yana aşkı, zenginliği temsil ederken en değerli mücevherlerde kullanılıyor. Pırlanta küpe modellerinde kullanılırken özgün tasarımlarla buluşuyor. Severek kullanacağınız modellerde yıllar boyunca aynı ışıltının var olduğunu görebiliyorsunuz. Çünkü yakut pırlanta küpe modelleri uzun yıllar sonra da ilk günkü ışıltısından hiçbir şey kaybetmiyor. Değerli yapısı sayesinde pek çok kültürde öne çıkan yakut pırlanta küpeler, güzel enerjilerle bir araya gelmenizi sağlıyor. Eşsiz tasarımları, benzersiz renkleriyle tutkulu bir görünümle bir araya gelebiliyorsunuz. Hemen her tarza hitap eden, beğenilerinize uyum sağlayacak olan modeller, özel günlerde de beklentilerinizi karşılıyor.

Özel etkinliklerde, davetlerde, elbiselerinizi yakut pırlanta küpelerle bütünleştirebilirsiniz. Bu sayede elbisenizin enerjisi çok daha güçlü bir hal alabilir. Aynada gördüğünüz görüntü, tam olarak hayal ettiğiniz bir duruş olabilir. Böylece kabalık ortamlarda da hayal ettiğiniz görünümle buluşma şansına sahip olabilirsiniz. Dikkatleri üzerinize çekebilir, akılca kalıcı bir izlenim bırakabilirsiniz. Tutkulu tasarımlarla beraber eşsiz bir zarafeti yansıtmış olursunuz. Ayrıca yakut taşlı küpe seçenekleri pek çok kadının takı koleksiyonunda yer alması gereken seçeneklerden biri. Çünkü yakut küpeler, kadınların zarafetini taçlandıran parçalardan biri.

Sizler, kendinize özel bir seçim yapmak istediğiniz zaman geniş bir yelpaze ile de karşılaşabilirsiniz. Pek çok kadının tarzına hitap eden küpe modelleri, kaliteli bir tasarım ve ışıltıyla bir araya gelmenizi sağlıyor. Benzersiz renkleri sayesinde hem geleneksel hem de modern çizgilerle buluşabiliyorsunuz. Klasik giyimden spor kombinlerinize kadar pek çok yerde de yakut pırlanta küpe modellerine yer verebilirsiniz. Zamansız parçalardan biri olan küpeler, yakutun özel tonlarıyla kendinizi şımartmanızı sağlıyor.

En Zarif Yakut Pırlanta Küpe Çeşitleri

Pek çok kadının hayalini kurduğu yakut pırlanta küpeleri, en özel hediyelerden biri olarak görülüyor. Yani, sevdiklerinizi mutlu etmek istediğiniz zaman tercih edebileceğiniz hediyeler arasında yer alıyor. Her elbiseye farklı bir hava katan yakut küpeler, özel gün kutlamalarında da unutulmaz hediyelerden biri olarak değerlendirilmeye devam ediliyor. Güçlü bir enerji yayan pırlanta küpeler, yakutla birleştiğinde benzersiz bir hediye olarak görülüyor.

Sevdikleriniz için doğum günlerinde, yıldönümlerinde alabileceğiniz küpeler, farklı tarzlara ve beğenilere de hitap edebiliyor. Yani hediye edeceğiniz kişinin beğeneceği modelleri kolaylıkla bulabiliyorsunuz. Özel günler için tercih edebileceğiniz en romantik hediyelerden biri olarak da bilinen yakut pırlanta küpeleri, unutulmayacak anılardan biri olarak değer kazanıyor. Sevdikleriniz için kıymetli ve yıllar sonra değer kaybetmeyen bir hediye almış oluyorsunuz.

Yakut Pırlanta Küpe Modelleri ve Fiyatları

Görünüşüne dikkat eden, daha zarif ve asil bir görünüme sahip olmak isteyen kadınlar için yakut pırlanta kolye seçenekleri öne çıkıyor. Eşsiz modellerle buluşmak istediğiniz zaman kırmızının en güzel tonlarıyla bir araya gelebiliyorsunuz. Güzelliği, güveni temsil eden modeller, pek çok kişinin de dikkatini çekiyor. Hayranlık uyandıran tasarımlar, eşsiz dokunuşlarla, şıklığınızı ön plana çıkarabiliyorsunuz. Özellikle yakut pırlanta küpe modelleri ile günlük kombinlerinizi daha şık hale getirebilirsiniz. Yakut küpe fiyatları ise tasarımlar, özellikler ve diğer detaylarla birbirinden ayrılabilmektedir. Hemen her tarza hitap eden modeller, bütçe dostu seçeneklerle karşınıza çıkmaktadır. Bu sayede yakut küpe modelleri ve fiyatları ile size en uygun olan tasarımları kolayca bulabilmeniz mümkündür.