Elmas Bilezik Modelleri ve Fiyatları - Assos Pırlanta
8.900 TL ve üzeri alışverişlerinizde Su Yolu Bileklik HEDİYE!

Elmas Bilezik Modelleri

Artan fiyat
Azalan fiyat
Popülerlik

Toplam 6 ürün var.

Beğen Beğen
%40
67.491 TL 36.445 TL
12.148 TL x 3 taksit
Ek %10 İndirim!
Beğen Beğen
%40
69.441 TL 37.498 TL
12.499 TL x 3 taksit
Ek %10 İndirim!
Beğen Beğen
%40
83.681 TL 45.188 TL
15.063 TL x 3 taksit
Ek %10 İndirim!
Beğen Beğen
%40
91.873 TL 49.612 TL
16.537 TL x 3 taksit
Ek %10 İndirim!
Beğen Beğen
%40
95.872 TL 51.771 TL
17.257 TL x 3 taksit
Ek %10 İndirim!
Beğen Beğen
%40
96.165 TL 51.929 TL
17.310 TL x 3 taksit
Ek %10 İndirim!

Lüks ve Şık Sizlerle: Elmas Bilezikler

Kaliteden, asaletten ve de lüksten ödün vermeyen herkes için en özel şekilde tasarlanmakta olan elmas bilezik kategorisinde birçok çeşit sizlerin beğenisine sunulur. Takı ve aksesuar çeşitlerinde, dikkat edilmesi gereken ilk şey gerçekliktir. Çünkü satın aldığınız takının gerçekliği, aynı zamanda zarafetin o muhteşem ışıltısını da sizlere sunar. Kullanım alanlarına göre değişiklik gösteren elmas bilezikler, her kombin ile uyum sağlayacak şekilde farklı modellerde üretilir.

Mücevherat sevenler için aksesuar ve takı unsurları farklılık arz eder. Öncelikli olarak bu sebep göz önüne alınarak, her zevke uygun üretim yapmak son derece önemlidir. Kişilerin elmas bilezik arayışına son veren Assos Pırlanta ise temelde bu doğrultuda hareket eder. Her zevke ve her kullanım alanına uygun olarak onlarca modelde üretilen elmas bilezikler, yaşamın her alanında sizlere değer katar. Özellikle de kadınlar tarafından sıklıkla tercih edilen bu bilezik modeli, yüzyıllardan beri asalet ve zarafetin timsali olarak bilinir.

Assos Pırlanta kalitesinde yer alan bu modeller özellikleri, büyüklükleri ya da farklı kullanım alanları ile kullanıcıların beğenisine sunulur. Assos Pırlanta da bu gerçeklikle üretim yaparak, mücevherat seven kişilere hitap eden birçok model tasarlar. En değerli taşlardan biri olan elmas ile yapılmış olan bilezikler hem değer hem de kullanım açısından mücevher takı sevenleri memnun eder. Elmas bilezik modelleri ve fiyatları da tam olarak bu noktada bazı etkenlere bağlı olarak değişim gösterir. Elmas bilezik modellerindeki fiyat değişimi, satın alınacak bileziğin üzerinde yer alan taşların, büyüklüğüne ve işçiliğine göre farklılaşmaktadır. Bu sebepten ötürü de elmas bilezik satın almadan önce, hangi modelin size uygun olduğunu belirlemek, sizler için en iyi seçenekleri oluşturacaktır.

Elmas Bilezik Modelleri

Elmas bilezik modelleri, tek tip kullanım alanı ile sınırlı değildir. Elmas bilezik seven kişilerin kişisel tercihlerine göre farklı türlerde hazırlanan bu modeller, aynı zamanda muazzam bir kombin tamamlayıcı olarak da karşımıza çıkar. Kalın, ince, gösterişli ya da minimalist desenler kullanılarak üretilen elmas bilezikler, her kullanıcının zevkine hitap edecek şekilde piyasaya sunulur. Özel günlerde hediye olarak da tercih edilebilecek olan elmas bilezikler; lüksü ve zarafeti temsil eder. Bilekte oldukça şık ve estetik bir görünüm sunan elmas bilezik modelleri, diğer takı aksesuarları ile de uyum sağlamaktadır. Doğum günü, evlilik yıldönümü ya da nişan törenlerinde de kullanılabilen bu bilezikler, ışığı ve parıltısı ile göz kamaştırır.

Elmas bilezik modelleri aynı zamanda farklı değerli taşların kullanımı ile de oluşur.. Zümrüt taşının tılsımından ve büyülü güzelliğinden esinlenerek tasarlanan zümrüt taşlı bilezikler, son yıllarda sıklıkla tercih edilir. Yeşil rengin göz alıcı güzelliğini, teninizle bileştiren bu modeller, her ortama ve her kombine uyum sağlamaktadır. Bu modellerde en sık tercih edilen diğer değerli taş ise yakuttur. Kırmızın en güzel tonlarını içerisinde barındıran bu model, aşkın ve bağlılığın bir sembolü olarak bilinir. En özel anlarınıza şıklık katacak bu modeller, yakut taşının özel kesim teknikleri ile bileziğe yerleştirilmesi ile oluşur. Son derece dayanıklı olan bu modeller, uzun yıllar boyunca kusursuz bir kullanımı da beraberinde getirir. Yakut taşlı elmas bilezik modelleri, estetik ve şıklığı miminal çizgilerle bir arada görmek isteyen kişiler için oluşturulur. Günlük kullanım için de uygun olan bu modeller, kişisel zevk ve tercihlere göre farklı modeller kullanılarak satışa sunulur.

Renklerin enerjisi ile değerli taşların asaletini bir arada bulunduran elmas bilezik modelleri, her yaştan kullanıcıya hitap eden ve oldukça şık tasarımlardır. Özel mücevherat ustalarının elinden geçen ve ince bir işçilik ile üretilen bu ürünlerde tek fark karat değeridir. Satın almak istediğiniz elmas bilezikler, farklı karat değerleri kullanılarak üretilir. Bu üretim süreci de satın almak istediğiniz elmas bileziğin fiyatını etkileyen en önemli faktörlerden sadece bir tanesidir.

Elmas Kelepçe Bilezik

Minimalizmi tercih etmeyen kişiler için de oldukça fazla seçeneğe sahip olan elmas bilezikler, kelepçe modelleri ile lükse zarafet katmaya devam ediyor. Normal bilezik modellerine nazaran daha kalın ve gösterişli bir yapıda olan elmas kelepçeler, aynı modeldeki taşların bir sıra ya da bir dizi halinde kullanılması ile oluşur. Zarafetin ve şıklığın vazgeçilmezi olarak görülen ve kadınlar için de oldukça önemli olan elmas kelepçe modelleri, kişilerin zarafetini yansıtması açısından oldukça değerlidir. Bunların her türlü hoş renginin bulunması söz konusu olduğundan kişilerin en sevdikleri renkleri ve kombinlerine uyum sağlayacak olan renkleri bulması da gayet mümkün olur. Elmas olması ve de değerinin en iyi şekilde ışıltılı yanıyla yansıtması açısından kişiler tarafından son derece tercih edilen modellerdendir.

Memnun kalarak ve severek kullanabilmek adına kişilere özel şekilde herkesin zevki düşünülerek tasarlanmakta olan elmas kelepçe bilezik kategorisinde birbirinden farklı olan modelleri ile sizlere sunulur. Farklı sembolleri ve hikâyeleri içerisinde bulunduran bu modeller, oldukça gösterişlidir. Değişik desenlerin bir araya gelmesi ile tasarlanan elmas kelepçelerde de farklı taşlar kullanılır. Bu değerli taşlar ise genel olarak zümrüt ya da yakut olarak tercih edilir. Farklı kesim modelleri kullanılarak üretilen elmas kelepçeler; zarifliğin, asilliğin ve estetiği bir yansıması olarak karşımıza çıkıyor.

Yukarıda belirtildiği üzere, elmas bilezik fiyatları karat değerinden etkilenir. Fakat bu karat değeri aynı zamanda elmas kelepçe bilezik modelleri içinde geçerlidir. Bu sebepten ötürü, elmas kelepçe bilezik satın almadan önce, karat değeri hakkında yeterli bilgiye sahip olmalısınız. Aksi takdirde satın almak istediğiniz elmas bilezik için, doğru kararı veremeyebilirsiniz.

Elmas Bilezik Fiyatları

Elmas bilezik fiyatları için belirlenen diğer özelliklerden bir tanesi de, satın alınacak olan bileziğin; kalite üreticilerden temin edilmesidir. Eğer elmas bilezik fiyatları için oldukça düşük bir bütçeniz varsa, satın alacağınız üründen yüksek performans beklemeniz sizleri hayal kırıklığına uğratacaktır. Çünkü elmaslar, hem çok değerli hem de işlemesi çok zor olan değerli taşların başında gelir. Taş üzerinde yapılan işçilik de hesaba katıldığı zaman, belirlenen ürünler şıklığın yanı sıra lüksün ve gösterişin de bir timsali haline gelir.

Elmasın kesim şekli de elmas kelepçe bilezik fiyatları üzerinde etkilidir.  Bilezik yapımında tercih edilen kesim şekli, elmasın işçiliği hakkında da belirleyici rol oynar. Tüm bu sebepler göz önüne alındığı zaman, elmas kelepçe bilezik fiyatlarının türlü sebeplerden etkilendiğini görüyoruz. Eğer sizler de ışıltısı ve zarafeti ile göz kamaştıran bir elmas bilezik ya da kelepçe satın almak istiyorsanız, belirlenen bu noktaları göz ardı etmemelisiniz.

Farklı kişisel zevklere göre özel olarak tasarlanan bu elmas bilezik modelleri, rengi ve parlaklığı ile sizlere ihtişamlı bir hava katıyor. Özellikle de kadınların en beğendiği takı türlerinden birisi olan bu modeller, her sene değişen moda ile birlikte şekil değişir.  Bu özellik sayesinde de elmas takılar; zamanın ötesinde bir kullanım alanı sergiler. Eğer sizler de kendiniz ya da sevdikleriniz için elmas bilezik satın almak istiyorsanız, bu hususlara göz atmanız ve kişisel zevklerinizi göz önünde bulundurmanız gerekir.