Safir Taşlı Pırlanta Küpe Modelleri ve Fiyatları - Assos Pırlanta
8.900 TL ve üzeri alışverişlerinizde Su Yolu Bileklik HEDİYE!

Safir Pırlanta Küpe Modelleri

Artan fiyat
Azalan fiyat
Popülerlik

Toplam 14 ürün var.

Beğen Beğen
%40
21.842 TL 11.795 TL
3.932 TL x 3 taksit
Ek %10 İndirim!
Beğen Beğen
%40
22.622 TL 12.216 TL
4.072 TL x 3 taksit
Ek %10 İndirim!
Beğen Beğen
%40
23.402 TL 12.637 TL
4.212 TL x 3 taksit
Ek %10 İndirim!
Beğen Beğen
%40
23.402 TL 12.637 TL
4.212 TL x 3 taksit
Ek %10 İndirim!
Beğen Beğen
%40
24.182 TL 13.058 TL
4.353 TL x 3 taksit
Ek %10 İndirim!
Beğen Beğen
%40
26.620 TL 14.375 TL
4.792 TL x 3 taksit
Ek %10 İndirim!
Beğen Beğen
%40
27.400 TL 14.796 TL
4.932 TL x 3 taksit
Ek %10 İndirim!
Beğen Beğen
%40
29.838 TL 16.112 TL
5.371 TL x 3 taksit
Ek %10 İndirim!
Beğen Beğen
%40
30.423 TL 16.428 TL
5.476 TL x 3 taksit
Ek %10 İndirim!
Beğen Beğen

ÇOK SATANLAR

%40 +%10
34.811 TL 16.918 TL
5.639 TL x 3 taksit
Ek %10 İndirim!
Beğen Beğen

ÇOK SATANLAR

%40
33.738 TL 18.219 TL
6.073 TL x 3 taksit
Ek %10 İndirim!
Beğen Beğen

ÇOK SATANLAR

%40
41.734 TL 22.536 TL
7.512 TL x 3 taksit
Ek %10 İndirim!
Beğen Beğen
%40
42.124 TL 22.747 TL
7.582 TL x 3 taksit
Ek %10 İndirim!
Beğen Beğen
%40
51.777 TL 27.960 TL
9.320 TL x 3 taksit
Ek %10 İndirim!

Safir Pırlanta Küpe Modelleri

Dünyanın en değerli taşlarından birisi zarif olarak biliniyor. Zarafeti, asilliği temsil eden safir, mücevherlerde de benzersiz bir görünüm sunuyor. Beklentilerinize uygun, özel parçalarla bir araya gelebiliyorsunuz. Eşsiz tasarımları, ilgi çekici duruşu ve sakinleştirici etkisiyle tam hayal ettiğiniz seçeneklerden oluşuyor. İçten ve zarif aksesuarlardan hoşlananlar için en uygun takılardan biri olarak da biliniyor. Özellikle küpe modellerinde çokça kullanıldığını görebilirsiniz. Birçok kişi geçmişte olduğu gibi şimdilerde de safir pırlanta küpe modellerini severek kullanmaya devam ediyor.

Benzersiz bir enerji, temiz bir işçilikle buluşma şansına sahip oluyorsunuz. Safir, asaleti yansıtmasından ötürü de kadınlar taraşından çokça tercih ediliyor. Kadınlar, özellikle özel günlerde kendilerini çok daha iyi şekilde yansıtan takıları kullanmayı seçiyorlar. Ayrıca aynadaki görünümlerinin tam da istedikleri ışıltıya sahip olmasına önem veriyor. Bu yüzden de sofistike bir stile sahip olanlar için olmazsa olmazlardan biri olarak görülmeye devam ediyor.

Daha özel, şık tercihlerden yana olanların en sevdiği küpe modelleri, safir pırlanta seçenekleri olarak görülüyor. Sizler, pırlanta safir küpe modellerini incelediğiniz zaman özgün tasarımlarla da bir araya gelebiliyorsunuz. Kendi beğenilerinize uygun, tarzınızı ne iyi şekilde yansıtacak olan seçeneklerle de buluşmanız mümkün oluyor. Gerek özel günlerde gerekse günlük kullanımda mavinin en özel tonuyla buluşmuş oluyorsunuz. Bu sayede öne çıkan nadide parçalarla beraber özel davetlere katılma şansına da sahip olabiliyorsunuz. Mücevherleriniz içerisinde en çok tercih edeceğiniz parçalarından biri olması da kaçınılmaz. Çünkü hem elbiselere kusursuz bir dokunuş olması hem de dikkatleri üzerine çekmesi, sıkça tercih edilmesine yol açıyor. Sizler, safir pırlanta küpe modellerini her kullandığınızda kendinizi daha özel ve zarif hissedebiliyorsunuz.

En Sevilen Pırlanta Safir Küpe Çeşitleri

Asaleti yansıtan, pek çok kadının hayallerini süsleyen pırlanta safir küpe modelleri geniş bir yelpaze barındırıyor. Özenle hazırlanan, kadınlardan ilham alınarak tasarlanan küpelerde benzersiz parçalarla bir araya gelebiliyorsunuz. Güçlü bir enerji, özenli bir işçilikle beraber kendi zevkinize uygun olan modelleri bulabiliyorsunuz. Hemen her tarza hitap eden küpeler, farklı beğenilere uygun olacak şekilde tasarlanıyor.

Kendi ruhunuza hitap eden, sahip olmak istediğiniz ışıltıyı oluşturan küpe modelleri, beğenilerinize uygun modellerle karşınıza çıkıyor. Farklı tasarımlarla hem daha zarif hem de sade bir görünüm elde edebiliyorsunuz. Dönemin popüler takılarından biri olan pırlanta safir küpe kadın modelleri, ışıltısına hayran kalacağınız tasarımlarla kombinlerinize eşlik ediyor. Doğal taşların eşsiz enerjisi, ışıltısı ve ilgi çekici tasarımlarla her an şık bir görünüm elde edebiliyorsunuz.

Geleneksel takılardan hoşlananların yanı sıra modern parçaları beğenenler için de uygun. Çünkü pırlanta safir küpeler farklı tasarımlarla hazırlanıyor. Hemen herkesin beklentilerine, beğenilerine uyum sağlamaya devam ediyor. Zamansızlığı, ince işçiliği ile özgün tasarımlarla bir araya gelebiliyorsunuz. Aynı zamanda yıllar sonra bile aynı ışıltıya sahip olan küpeleriniz olmuş oluyor. Kendi tarzınızda fark yaratabileceğiniz küpeler, kıyafetlerinizin de daha canlı bir görünüm kazanmasına yardımcı oluyor.

Özel günlerde, dikkatleri üzerinize toplamanız ve ışıldamanız için en doğru seçeneklerden biri olarak görülüyor. Sizler, en iyi görünmek istediğiniz gecelerde de seçimlerinizi baget pırlanta safir küpe tasarımlarından yana kullanabilirsiniz. Daha birçok kesim çeşidi ve tarzla buluşan modeller, sizleri büyüleyici bir güzellikle bir araya getiriyor. Hayalini kurduğunuz o parıltıya sahip olabiliyorsunuz. İnsanların ruh sağlığını destekleyen, kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayan safir taşı ile pırlantanın eşsiz uyumuna şahit olabiliyorsunuz.

Işıltılı Safir Pırlanta Küpe Tasarımları

Özel günlerin en sevilen takılarından olan safir pırlanta küpe modelleri, hediye olarak da tercih edilebilir. Sevdiklerinizi mutlu etmek, onlara unutulmaz birer hediye vermek için safir küpe modellerini inceleyebilirsiniz. Farklı pırlanta kesimleri, benzersiz tasarımlarla görenlerin hayran kalacağı modelleri bulabilirsiniz. Parlaklığı, enerjisi ve kendine hayran bırakan ışıltısıyla sevdiklerinize en özel hediyeyi vermiş olursunuz.

Sevdiklerinizle aranızdaki bağın daha sıkı bir hal almasından önemli bir yere sahip olacağından emin olabilirsiniz. Çünkü safir pırlanta küpe seçenekleri uzun bir süre kullanılabilir. Barındırdığı ışıltı ilk günkü halini korumaya devam eder. Bu yüzden de sürekli takılırken, sevdiklerinizin mutlu olmasını sağlar. Kadınlar tarafından çokça sevilen modeller, bir ömür özel bir hediye olarak mücevherler arasındaki yerini alır. Aşkı, zarafeti simgelemesi sayesinde de pek çok kadın için büyük bir anlam ifade eder.

Safir Pırlanta Küpe Fiyatları

Gösterişli tasarımlar, zarif modellerle öne çıkan safir küpe çeşitleri, özel günlerde, nişanlarda ve düğünlerde kullanılıyor. Değerli bir hediye olarak verilmesinin yanı sıra kombininize inanılmaz bir dokunuş olarak eklenebiliyor. Farklı kesimleri, özenli tasarımlarıyla hayal ettiğinizden çok daha iyi bir görünüme sahip olabiliyorsunuz.

Büyük ve gösterişli safir pırlanta küpe modellerinin yanı sıra daha minimal tercihlerde bulunabiliyorsunuz. Günlük kombinlerinize de ışıltı katabilen seçenekler, estetik bir dokunuş olarak pek çok kişinin beğenisini kazanmaya devam ediyor. Pırlanta safir küpe fiyatları da hemen her bütçeye hitap eden seçeneklerle karşınıza çıkıyor. Bütçe dostu modeller, farklı fiyat aralıklarıyla ideal bir hediye olarak görülüyor.